Alaraajojen analyysi

Alaraajojen-analyysin tarkoituksena on arvioida alaraajojen toimintaa ja niistä aiheutuneita kiputiloja jalkoihin sekä selkään. Analyysissä kartoitetaan tilanne aina yksilöllisesti selvittämällä mahdollisten kiputilojen aiheuttajat tai parantamalla esimerkiksi juoksu- tai kävelyaskellusta sekä korjaamalla näistä johtuvia toimintahäiriöitä.

Analyysiin kuuluu:

– Haastattelu sekä kartoitus.
– Jalkojen rakenteiden tutkiminen.
– Lonkan, polven ja nilkan nivelien liikkeiden testaus (passiivinen ja aktiivinen).
– Alaraajojen linjaukset (lonkka-polvi-nilkka) seisten.
– Kävelyn ja juoksun kuvaaminen juoksumatolla vähintään kahdesta eri kuvakulmasta (edestä, sivusta).
– Kyykyn tarkastelu.
– Analysointi.

Näiden pohjalta voidaan lähteä tekemään esimerkiksi alustavaa harjoitteluohjelmaa, oli sitten lajisi juoksu, painonnosto, voimannosto, jalkapallo tai muu laji.

Analyysiin on hyvä ottaa mukaan kevyet, liikkumisen mahdollistavat vaatteet (shortsit) sekä esimerkiksi kengät joilla lenkkeilee.

Hinnasto:
Alaraajojen analyysi – 50€
(Mika)

Kanta-asiakaskortti sekä sarja- ja lahjakortit

Verstas Helsingin kanta-asiakaskortilla eli Verstas MEMBER – kortilla saa vuoden ajan sinulle ja ystävällesi (kahdelle henkilölle) jokaisesta käynnistä 10 euron alennuksen kaikista palveluista! Kortin hinta on 50€ ja se on vuoden voimassa! Kysy lisää mika.makynen@verstashelsinki.fi !

member

Sarjakortteja voi ostaa esimerkiksi 3x50min, 5x50min, 10x50min tai oman mielesi mukaisesti! Kysy lisää sähköpostitse tai teksiviestillä! Kortit lähetetään 7vrk sisällä tilauksesta tai ne on noudettavissa toimipisteeltä. Lahjakortit ovat voimassa 3kk maksupäivämäärästä eteenpäin.