Purentalihashieronta

Purentalihaksista ja leukanivelestä aiheutuvat ongelmat ovat yleinen vaiva. Usein ne oirehtivat päänsärkynä, korvakipuina, leuan väsymisenä, yö narskutteluna, tinnituksena tai jopa huimauksena. Stressi vaikuttaa myös paljon purentalihasten aiheuttamiin vaivoihin.

Purentalihashieronnalla lievitetään pään ja niskan alueen lihaskireyksiä. Siinä hierotaan pehmeillä tekniikoilla pään, niskan sekä leuan alueen lihaksistoa ja tehdään kevyttä liikehoitoa leukaniveleen.

Lihasten kireyksistä johtuva päänsärky on yleisimpiä vaivoja, jolla hakeudutaan hierojalle. Purentalihasten ja niskan alueen lihasten käsittely toimii erinomaisesti lievittämään erilaisia päänsärkyjä. Myös yöllä tapahtuvalle narskuttamiselle löytyy apua näiden lihasten käsittelystä. Narskuttelusta johtuvaa leuan väsymistä ja siitä aiheutuvaa särkyä pään alueella voidaan helpottaa huomattavasti!

Purentalihashieronnan löydät palveluistamme 60min – 60€
Palveluun kuuluu niskan alueen käsittely sekä purentalihashieronta. Tervetuloa!

Tästä ajanvaraukseen

Purentalihasten triggerpisteiden aiheuttamia säteileviä oireita:

 

Kanta-asiakaskortti sekä sarja- ja lahjakortit

Verstas Helsingin kanta-asiakaskortilla eli Verstas MEMBER – kortilla saa vuoden ajan kahdelle henkilölle jokaisesta käynnistä 10 euron alennuksen kaikista palveluista! Kortin hinta on 50€ ja se on vuoden voimassa! Kysy lisää mika.makynen@verstashelsinki.fi !

member

Sarjakortteja voi ostaa esimerkiksi 3x50min, 5x50min, 10x50min tai oman mielesi mukaisesti! Kysy lisää sähköpostitse tai teksiviestillä! Kortit lähetetään 7vrk sisällä tilauksesta tai ne on noudettavissa toimipisteeltä. Lahjakortit ovat voimassa 3kk maksupäivämäärästä eteenpäin.